Welkom op La Maison du Champagne

Top Bar Menu

Douwe*
De Jonge
Champagnista
MY STORY

In 2009 is La Maison du Champagne door mij, Douwe de Jonge, opgericht. Toen ik in de vroege morgen door La Champagne reed om mijn vader op te halen uit Chalons-en-Champagne vielen enkele puzzelstukjes op hun plaats. De omgeving, de historie, de taal en natuurlijk de wijn. Alles past en klopt. Als fervent liefhebber van goed eten en drinken is Champagne altijd een traktatie geweest maar nooit een gewoonte geworden.

In La Champagne , de streek, ging een wereld voor mij open en vanaf dat moment werd Le Champagne, de mousserende wijn, een structureel onderdeel van mijn leven.

Met veel plezier en passie laat ik u graag kennismaken met de Koning der Wijnen: Champagne

Á votre Santé,

Douwe de Jonge

“A single glass of Champagne imparts a feeling of exhilaration. The nerves are braced; the imagination is stirred, the wits become more nimble.” Winston Churchill 
MIJN DNA

Enthousiaste verteller over de regio, de wijnen, het proces van champagne maken. Door mijn netwerk ter plaatse kom ik in contact met producenten die hele speciale champagnes maken. Deze staan niet altijd op de website dus mocht u naar iets echt heel speciaals op zoek zijn, neem dan gerust contact op.

Enthousiasme 100%
Kennis 80%
Creatief 75%
Franstalig 55%
Service 95%
IMPRESSIE
btt